16 september 2024

Rättelse +

Bli livs-inspirerad av Boy-Art-Fang

Vi gläds verkligen att Boy-Fang-Art har en uppskattad resa i Sverige. Som barn och tonåringar var Boy och Art utsparkade från sina hem. De kände sig totalt värdelösa. Fang har sina föräldrar, men .... har fått bära mångas tunga bördor. Lyssna på dem när deras hjärta berättar om Livet.

De har fått upprättelse själva och nu hjälper de barn-tonåringar-vuxna i Isaan-Laos att uppleva ett meningsfullt livDe berättar nu 3 veckor till er i Sverige inte bara om en massa bra program utan .... främst de delar de med sig av Livet de fått.     

OBS En ändring har skett för Åstol. Samlingen på Åstol Cafe blir måndagen den 23e sept 18:30 och inte tisdagen den 24:e sept. Hoppas detta inte förorsaker förvirring.  

Mycket välkommen till Åstol Cafe och till andra samlingar som ligger framför. Och bli välsignade. 











Hälsningar från Isaan och Laos via Ingvar (Fred) och Anna

08 september 2024

3 Thai medarbetare till Sverige 22 dagar

                                                    

Vi gläds mycket över att 3 av våra duktiga Thai medarbetare nu åker till Sverige 22 dagar. De skall 4 dagar delta i Barnmissionens40 års konferens i Malmö 25-28 sept. Samarbetet vi har med Barnmissionen i Malmö är mycket kreativt och positivt. 

Plus .... också att de besöker 11 andra platser för att välsigna Sverige. Många kom idag till flygplatsen här i Ubon för att Bless-Them-Off. 


Anna och jag är glada att vara en bro mellan folken. Men nu också att de nationella blir Missions-bro-byggare.

Kom till dessa samlingar. Möt dem ... och bli välsignade.


Om du inte kan möta dem ... bed för pionjär-arbetet här och stöd detta starta-upp-arbete i Isaan-Laos. 

Hälsningar Ingvar(Fred) och Anna 

04 september 2024

....annars blir vägen för lång,


Sanningen är att vi kan existera ---------- utan att Leva.                                                Sanningen är också att vi kan ha bra verksamhet och ett fint program ------ utan att va en kanal för Livgivande Liv. 

Livgivande liv är när vi låter Jesus få centrum, han ger oss mat och vi är vittnen av vad han gör. Han är "vägen-sanningen-livet".  

1 Kungaboken 19:7 Men Herrens ängel rörde vid honom igen, för andra gången, och sade: ”Stig upp och ät, för annars blir vägen för lång för dig. Då steg han upp och åt och drack. Sedan gick han styrkt av maten i fyrtio dagar och fyrtio nätter ända till Guds berg Horeb"

Woow vilken mat. Detta måste vara en "försmak" på Jesus-maten. "Liksom den levande Fadern har sänt mig och jag lever genom Fadern, ska också den som äter mig leva genom mig. Detta är brödet som har kommit ner från himlen, inte som det bröd fäderna åt och sedan dog. Den som äter det här brödet ska leva i evighet." Joh 6:57-58

Vi är tacksamma att många här i Ubon nu tar emot den himmelska maten. En sanning som blev levande för mig i lördags när vi bad för en person "....... Maria har valt den goda delen, och den ska inte tas ifrån henne." Luk 10:42

Martha ville Jesus skulle ta bort Marias goda val. Ja folk kan välja dåliga saker, men alla har också gjort goda val. Dessa goda val skall vi inte ta bort från dem. 

När vi här i Ubon-Pakse väljer att följa den gode herden så hjälper han oss också utveckla och berika Isaan folket och Lao folkets .... goda val. 

                                                                

Lägger på några kort.  







 
 



Planera att bli välsignade med dem:

Önskar dig en välsignad vecka.

Ingvar (Fred)