10 april 2010

Gullfjäll, Bangkok, Vatikanen

Vi mår bra och jobbar nu hårt på att …. vara borta i 13 månader. Detta kräver planering och extra mycket arbete. Vi kommer de första 2-3 månader att hyra en sommarstuga: Gullfjäll 67 som ligger på Tjörn, 10 km väster om Kållekärr, 3 km före Kyrkesund. Välkomna!

Bed med oss att oroligheterna i Bangkok upphör. Vi kan jobba vidare som vanligt, men nu behövs en lösning, för landest bästa.

Dagens DAGEN säger: ”På 1980-talet motsatte han (Påven) sig avskedandet av en präst som erkänt sexuella övergrepp på barn, för att skydda kyrkans anseende.”

Allt kommer att skakas om, som kan skakas, även i frikyrkan. Hoppas att vi alla blir aktiva förebyggare. Att förebygga är bättre än att behöva behandla. ”Prevention is better than cure”.

När vi skyddar barnen, skyddar vi också Guds församling, kyrkan. I alla sammanhang bör det, dessa dagar, finnas (CPP) Child Protection Policy. ”Policy för Barns Säkerhet”. Läs igen vår blogg 18 dec 2009 om detta.

Troligtvis är det många barn som hoppas att vi kristna ledare går före och skriver på (och följer) våra CPP - för barnens bästa. Att vi blir aktiva förebyggare, och låter dem ha en röst, som vi hör och tror på. Alla kommer att lida om vi inte gör det. Även en Påve. Ingvar