15 januari 2014

Gott att tala med sin pastor.

Talade just med Johan M, vår pastor på Betel, Klädesholmen. Det är bön på Betel ikväll. Gemensam bön för 5-6 församlingar på Tjörn. Ett är säkert att det inte finns ett bönemöte i Betel, Klädesholmen, utan att de ber för oss. Tack ni alla som ber för oss, också på andra platser. Bön bär och hjälper, även om man som förebedjare inte alltid ser resultatet. 

Trevligt att prata med Johan M. och få lite up-date på vad som händer hemma på Tjörn. Jag älskar att träffa och prata med Pastorer och Evangelister. Också med andra kristna ... också med icke kristna.
Anna och jag har varit förkylda en vecka, men nu är vi båda på bättringsvägen. Vi har dessa dagar flera som kommer till oss för själavård. Bland annat kom idag ett gift par från ett annat Asiatisk land. De känner Guds kallelse till tjänst här i Ubon, men de har det kämpigt och behövde hjälp att kunna fungera.

Vår bön är att de vi samtalar och ber med skall bli lika glada och uppmuntrade att träffa och prata med oss ...  som jag just blev efter att ha samtalat med min pastor. Ingvar