11 september 2014

Input till Framtidsgrupp

        

I höst arbetar EFK med ett OMTAG. Kongressen tillsatte i våras en framtidsgrupp som ska hjälpa styrelsen att ta ett omtag för framtiden.

EFKs nya Framtidsgrupp skall leta brett och gräva djupt. Bön & fasta och Regionala samlingar ingår. Vi är en rörelse med 301 församlingar som vill förändra människors liv i Sverige och i världen genom att erbjuda Jesus.

I denna process välkomnas församlingar, enskilda och anställda att vara med och samtala, påverka och be. Maritha Vilhelmsson skriver bl.a i ett Mail idag om Bön & Fasta under tiden 15 sept till 30e okt:

När Gud talar
När du upplever att Gud talar ber vi dig att maila det till maritha.vilhelmsson@efk.se eller till framtidsgruppen@efk.se. I bönerummet kommer det också finnas möjlighet att skriva ner det du upplever Gud talar. Det är viktigt att du skriver ner det du upplever även om någon annan redan har skrivit det. Vi vill i så stor utsträckning lyssna tillsammans, alltså är den gemensamma bilden oerhört viktig.

I högsta grad är vi missionärer också aktiva i detta OMTAG. Vad är EFK utan mission? Så jag har skrivit till Framtidsgruppen bl.a. om Pionjärarbete och Nationella Pionjärarbetare.

Så kära framtidsgrupp-are jag plus flera ber att detta Omtag skall uppgradera EFKs pionjärarbete flera steg både i Sverige och i andra länder. Och detta snabbt. Många ”havande” kämpar där ute i ensamhet och de ligger på knä i bön att Gud skall sända någon barnmorska (=Nat-Pion.Arb.).
 
Tacksam för bön och stöd för fler Nationella Pionjär abetare i Ubon och södra Laos. Ingvar