24 februari 2017

Inger Bråse gått före.

Inger Bråse, en god vän och trostjänare har gått före hem. 
 
Om knappt 1½ timma börjar Begravnings & Minnes Gudstjänsten efter Inger Bråse i Betel på Klädesholmen. Vi saknar mycket att vi inte kan delta. Några tankar till speciellt Catharina, Monica och Anders med familjer: 

Vi står med er 100% i stor saknad efter Inger. Få har varit till en sådan uppmuntran för andra som Inger. Inte minst för pastorer och missionärer. Inger har fullbordat sitt lopp mycket väl.

Ja Inger hade ett mycket stort hjärta för pastorer och missionärer. Det upplevde vi. Hon höll kontakten. Och när vi kom till Klädesholmen ville hon bju på god mat. Hon hade ett mycket gott hjärta och hade stil. Såg det vackra. 

Inger var en underbar person som strålade ut Guds liv till oss alla. Hon älskade både Gud och människor med en helhjärtad kärlek. Hon gav oss mycket som jag är 100% säker på att hon vill vi nu skall ge vidare till andra. Det är ett stort tomrum för oss alla efter Inger Bråse.

När trostjänare går före lämnar de efter sig något som de vill vi skall ge vidare. Detta gjorde i högsta grad Inger Bråse. 
Med stor saknad Ingvar och Anna