16 oktober 2019

... för att rädda liv...

... från övergrepp och att hamna i prostitution. Köp många lotter innan 1 november 2019 och/eller .... Bli Månadsgivare. Se info nedan.  

OBS. Inte en krona av pengar till CHILD SAFE går till Ingvar och Anna. Vi jobbar voluntärt med Child Safe. 100% räddar barn och tonåringar från övergrepp och att hamna i prostitution:



På Facebook inbjuder Martin Tage Ivarsson


INSAMLINGSKAMPANJ FÖR CHILD SAFE! Med chans att vinna hummer och Arköräkor🦞🦐
Under några år har Betelförsamlingen Klädesholmen tillsammans med lokala fiskare anordnat en skaldjursfest i september månad.
Alla intäkter har gått till Child Safe som jobbar för att motverka att unga mänskor i nordöstra Thailand och Laos säljs till prostitution.
Child Safe är ett pionjärarbete som våra HJÄLTAR Ingvar och Anna Fredriksson startat.
Fredrikssons är nu glada pensionärer som fortsätter att jobba i Thailand för att de mest utsatta ska slippa hamna fel och sälja sina kroppar.
Eftersom tiden inte har räckt till för en skaldjursfest i år så fick jag en idé att göra en INSAMLINGSKAMPANJ för att stödja Child Safe som är i stort behov av ekonomiskt stöd. Man får då också chans att vinna hummer och Arköräkor. Lokala fiskare som ömmar för detta arbete kommer att sponsra med vinster🥳!
I potten ligger  20 humrar fördelat i 10 vinster.
                        15 kg prima Arköräkor fördelat på 10 vinster.
INSAMLINGSKAMPANJEN pågår tills fredag 1/11
En lott kostar 200kr och swishas till Child Safe: 1231474899. 

                                                                            Märk med namn och mobilnummer.
Eller så betalar du in på BG 375-7614 Märk med namn och mobilnummer.
OBS! Man kan köpa hur många lotter man vill!🥳🦞🦐😄
Tänk om just du räddar ett barns framtid!❤️
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------        Läs mer om Child Safe på: https://www.facebook.com/CHILD-Safe-Communities-in-Ubon-Pakse-1578129812512150/?eid=ARC9d7XcrvWo7UDgesRhRcd2Khd2cmeauiwSy_C0SlPgXNlpnrx_EQ6SxM-mH_AaJPFOMjOJblcmsgY-
............................................................................................................................................