28 april 2020

Vanliga arbetet + mat paket.

Vi har under åren i Asien varit med och jobbat i många typer av katastrofer. Alla är olika, men en gemensam nämnare är att de fattiga lider alltid mest. När de inte ser någon utväg att få mat på bordet, lånar de pengar. Oftast med ockerräntor. Och ... när man inte kan betala tillbaka så måste deras barn, även om de bara är tonåringar, sluta skolan och jobba av skulden. Eller säljer man land, MC eller annat till ett lågt pris.


                             
Många från Laos och Isaan har åkt utomlands eller till andra delar av Thailand för att tjäna pengar mest i turist industrin, så man kan försörja föräldrar och sina barn i Isaan och Laos. Men nu går inte detta.

Thailand räknade med att under 2020 ta emot 35 miljoner turister och Laos mer än 4 miljoner. Nu finns inte många turister här och när de kommer tillbaka, vet ingen. 

Det är nu folket här i Ubon-Pakse behöver våra projekt som mest. Både de vanliga aktiviteterna + att vi ger matpaket från vår FOOD BANK. Vi kan inte hjälpa alla i Ubon-Pakse, men vi hjälper de som finns i vårat nätverk. Vanliga arbetet + mat = de blir maximalt hjälpta. 

Tacksam för extrabidrag till både Child Safes konto och till Sida-vid-Sidas konto. Ju mer som kommer in, ju mer kan vi ge. Märk gåvan med Food Bank så köper vi mat och delar ut.
Människor blir så tacksamma. Tack kära ni som kan ställa upp på detta.