31 december 2020

Gott nytt 2021

                                                                   

Vi ser tillbaka på ett mycket bra år med tillväxt i Streams of Grace kyrkan, CHILD SAFE och UBON MUSIC CAFE. TACK kära ni alla för samarbetet. Nu satsar vi framåt på 2021.

Som ni förstår är vi mycket tacksamma att vi sedan 2013 är en-plats-missionärer i pionjärområdet Ubon-Pakse och inte rese-missionärer i olika länder.

Många kallar året 2020 för Det Annorlunda Året. Det-gamla-vanliga, ”det normala” blev för oss alla på olika sätt annorlunda, som vi inte kunde styra över.   

Vi missionärer möter ofta det som är annorlunda. Det Svenska normal är inte här i Isaan-Laos det normala. Vi möter ständigt många kriser och utmaningar, som vi med Guds hjälp måste lösa. Och Gud är expert på krishantering.  

Många vill helst glömma 2020 och drömmer om ett bättre 2021. Men kom ihåg …. alltför många i vår värld har slutat att drömma om en bättre framtid. Man har gett upp…. och försöker bara ha mat i magen och att få tiden att gå.

Kära vänner, låt oss nu inte försöka glömma 2020 så fort som möjligt. Nej låt oss ta vara på den lärdom och Guds beroende som vi fått. Vi har sett: Gud är vår tillflykt och styrka, en hjälp i nöden, väl beprövad. Därför räds vi inte även om ….. Psaltaren 46:1–3

Tack för 2020 och nu 2021 delar vi med oss till våra medmänniskor Det Levande HOPPET… som funkar bra även i kristider,

Vi är tacksamma för hälsa och krafter.