04 september 2024

....annars blir vägen för lång,


Sanningen är att vi kan existera ---------- utan att Leva.                                                Sanningen är också att vi kan ha bra verksamhet och ett fint program ------ utan att va en kanal för Livgivande Liv. 

Livgivande liv är när vi låter Jesus få centrum, han ger oss mat och vi är vittnen av vad han gör. Han är "vägen-sanningen-livet".  

1 Kungaboken 19:7 Men Herrens ängel rörde vid honom igen, för andra gången, och sade: ”Stig upp och ät, för annars blir vägen för lång för dig. Då steg han upp och åt och drack. Sedan gick han styrkt av maten i fyrtio dagar och fyrtio nätter ända till Guds berg Horeb"

Woow vilken mat. Detta måste vara en "försmak" på Jesus-maten. "Liksom den levande Fadern har sänt mig och jag lever genom Fadern, ska också den som äter mig leva genom mig. Detta är brödet som har kommit ner från himlen, inte som det bröd fäderna åt och sedan dog. Den som äter det här brödet ska leva i evighet." Joh 6:57-58

Vi är tacksamma att många här i Ubon nu tar emot den himmelska maten. En sanning som blev levande för mig i lördags när vi bad för en person "....... Maria har valt den goda delen, och den ska inte tas ifrån henne." Luk 10:42

Martha ville Jesus skulle ta bort Marias goda val. Ja folk kan välja dåliga saker, men alla har också gjort goda val. Dessa goda val skall vi inte ta bort från dem. 

När vi här i Ubon-Pakse väljer att följa den gode herden så hjälper han oss också utveckla och berika Isaan folket och Lao folkets .... goda val. 

                                                                

Lägger på några kort.  







 
 



Planera att bli välsignade med dem:

Önskar dig en välsignad vecka.

Ingvar (Fred)