11 november 2009

Riva, planera och bygga framåt.

Att åter se Berlinmuren falla ……… är talande. Tidningen Dagen säger: ”Folkligt missnöje och uthållig bön fick muren på fall” och ” ….. han grep släggan och rev sin bit av muren mellan öst och väst”.
Det finns tyvärr fortfarande många höga murar kvar mellan människor. En del av dem inte minst här i Asien ser omöjliga ut. Men Berlinmurens fall, Jerikomurens fall och många andra murars fall, hjälper oss att inte ge upp i bön och även ta tag i släggan och riva vår bit av dagens murar. Att i dessa dagar läsa Josua kapitel 6 är inspirerande.

De sista 2 veckorna har vi jobbar hårt med EFKs framtidsplanering i Asien. Främst då med Verksamhetsplan, Vision för Mission och Budget för år 2010. Behoven är många och vi har stora planer. Men, vi inser klart att det är bara med Guds och varandras gemensamma insatser, som det är möjligt att riva ner det som skiljer oss och bygga upp något nytt, något mycket mycket bättre.
Det har varit trevligt sista veckan att ha haft Kjell här hos oss. Med sin stora kärlek till Gud och Mission i Asien har han hjälpt oss på många sätt att satsa framåt.
Ingvar