14 juni 2012

Med nya Nationella ledare .... nå längre och snabbare

För första gången kom vi hem till Sverige, till egen bostad. Det kändes mycket bra. Killarna som hyrt har skött om huset bra. Nu bor vi hemma 2 månader och skall sedan hyra ut igen från 1 aug. Bed att vi får lämpliga hyresgäster.
I morgon åker vi till Arvika och ser Britta (LarsEvert & Emmas dotter) ta studenten. Detta är mitt 3e Studentexamen på 3 veckor. Skall bli trevligt att krama om Britta och välsigna henne in i ett nytt livs-kapitel.

I lördags hade vi en bra Nagalands dag på Ralingsås och i Aneby. Ellis M. skall överlämna till Ayan M. som också är Naga men bor i Singapore. Arbetet tillsammans med Naga är inte att nå Nagaland, men att nå onådda folk utanför Nagaland.
På lördag kväll var det välkomstsamling i Korskyrkan Aneby. Det gladde mig mycket att Rune G också kom. Han har varit en visionär och en trogen inspiratör för arbetet med att nå onådda utanför Nagaland. Och han ger inte upp trots sin höga ålder. 

Att samtala och planerar tillsammans är ibland svårt, men givande. Det bästa jag vet i mission är att Hand-i-Hand med de Nationella, nå längre och snabbare.

Vi jobbar också på att ett par från Japan skall komma till Mongoliet i samarbete med EFK. Som sagt:

Tillsammans når vi längre och snabbare. Ingvar