16 juni 2012

Verkligheten.........

Det tar ofta tag i mig att verklighet och det andliga/vision/drömmar passar ihop. Det perfekta projektet som skall ”make a difference” (göra en skillnad) finns mitt i verkligheten. Vi kan frestas att gömma oss bakom en perfekt dator, perfekta metoder, perfekta idéer eller lösa problemet med att blunda för verkligheten.

Men Mission och Församlingsarbete passar verkligen in i vardagen och in i festen. Ja in i verkligheten. Det gjorde Jesus själv ..... utan att bli ”urvattnad” eller ramla in i synkretism. He ”Made a difference”.

I torsdags var vi till Arvika på Brittas studentexamen. Trevligt att krama om henne och ge henne en välsignelse inför hennes nya livskapitel. GRATTIS BRITTA. You Made It!
Kul att vara med lillebror och hans familj denna mycket speciella dag.

I morgon är dagens text: Kallelsen till Guds rike. Vi är i Mantorp i morgon. Vi får se om detta också blir vår text i morgon eller inte.

Till veckan skall jag vara med på Torpkonferensen med Temat Våga följa Jesus. http://www.torpkonferensen.nu/ Skall bli trevligt och bra att utmanas att Våga följa Jesus....... i verligheten. Hoppas möta dig på Torp? Ingvar