27 juni 2013

Ruamchai4Ubon är på gång, innifrån!

Vi återvände i måndags till Chiang Mai efter 4 mycket bra dagar i Ubon. Att möta nya vänner som hälsar oss välkomna från deras hjärta ... känns gott. Vi fick många kontakter som var tydliga ”Divine Appointments”.
Att det bara finns  0,195% kristna i Provinsen Ubon Ratchathani på 1,8 miljoner är tydligt. Men folk har ett öppet hjärta och vi ser många öppna dörrar in i samhället, familjer och in i kyrkorna. Spännande.
Flera sa: "Min kallelse till församlingsplantering hade kallnat, men Gud har åter kallat mig till att grunda församlingar".
Intressant: Detta nätvärksarbete för att hjälpa Nationella Pionjärarbetare kallas: Ruamchai4Ubon. Första dagen vi var i Ubon kom vi till Soi Chayangkun 12 och en pastor sa: Hus 7, (2 hus från kyrkan) är till uthyrning. Det var inte så stort men vi kände det rätt. Husägaren kom och vi har nu ett hyreskontrakt på gång.
Namnet på denna Soi (=sidoväg) är Chayangkun 12. Jag tog ett kort på skylten och ..... waow.... där finns också namnet Ruamchit som är samma som Ruamchai och betyder Tillsammans från Hjärtat. Vi kände mycket samverkade innifrån .... under denna resa.
Nu packar vi ner vårt hem i Chiang Mai och reser till Sverige i morgon kväll. Vi blir hemma 29 juni till 16e September och vi hoppas möta er.
Våra mobilnummer i Sverige är:
0767 918181 (Anna)
0767 918182 (Ingvar)

Ruamchai hälsningar från Ingvar