13 juli 2013

Olika världar för mig eller....?

Vi alla (mer eller mindre) lever i olika världar, som vi först kan uppleva vara i konflikt med varanda. Och man frestas först att lever ohälsosamma ”dubbel liv” eller ”trippel liv”.

Detta är verkligen inte Guds plan. Nej, vi kan med Guds hjälp vara äkta rakt igenom också med våra olika engagemang i våra olika världar.
Trevligt att möta vänner och bekanta denna sommar. Skall idag på 35 års kallas och imorgon ha gudstjänster i Tjällmo och Skänninge. Vi sätter också upp en Friggebod just nu som vi hoppas flytta in i ..... om en vecka eller så. Kul att fixa-och-dona med händerna. 
Just nu pågår: 30-dagars bön för muslimvärlden under Ramadan. Från den 9 juli till den 7 augusti firar miljoner muslimer fastemånaden Ramadan. Samtidigt ber kristna för 20e året i rad för muslimer att de ska upptäcka Jesus Kristus som herre och frälsare. Mer info finns på: http://www.30-days.net

Vi ser att Muslimvärlden brottas enormt just nu vilken "värld" de skall forma och tillhöra. Utan tveckan är det bara Isa (=Jesus) som kan ge muslimvärlden fred och frid. Ingvar