06 februari 2014

Sjukvård.....

Det finns bra sjukvård (nästan) över hela världen. Men ..... även om de kan och vet fungerar den på olika sätt. T. ex. gör de inget förrän någon skrivit på att de betalar. Och vissa sjukhus behöver ett förskott för att börja behandlingen. Så reser du utanför Sverige och behöver sjukvård.... RING ditt reseförsäkringsbolag direkt, så snabbt du kan.

För första gången på 23 år här i Thailand blev Anna inlagd i förrgår för en infektion. Anna hade en konstig feber i 12 dagar, som läkarna diagnostiserade till njurbäckeninflammation. (pyelonephritis).
Vi ringd Gouda i Danmark och en vänlig Eva lotsade oss hela vägen igenom det hela. Hon ringde också upp nästa dag och frågade hur Anna mådde. Och när vi skulle lämna sjukhuset idag så betalade Gouda inom 1 timma och Rajavej Sjukhuset "släppte oss". Jag tog ett kort på henne i förmiddags ... i väntan på att bli utskriven.
Och alla var glada.   

Nu är Anna hemma. Tack kära ni alla svenskar för förbön. Flera från Indien, Bangladesh, ++++  stod också med i förbön. Fantastiskt att ha så många goa vänner och framför allt en god Gud som är med och hjälper oss .... även i våra prövningar. En glad: Ingvar