14 april 2015

Ett gott Ord på vägen.... och rätt Fokus

Det finns mycket som händer på och längst vår livsväg. Man blir påverkad av vindarna som blåser, marknaden, fruktan och ..... många olika krafter som vill styra oss.

Här i Thailand och Laos är det nu Songkhran. (man började räkna År 2558 från 1:a jan men man firar nu Thai New Year (Songkran), som har likheter i Burma, Kambodja, Laos, Sri Lanka, Nepal och delar av Indien.

Så under dessa 3 dagar måste man va beredd att få en kalldusch när man minst annar det. Om man åker MC är det 100% säkert att man blir dyngsur.

I livet (också för oss i missionstjänst) är det mycket som trycker på från alla håll och man inser att man behöver en inre styrka som hjälper oss att inte tappa FOKUS.

Ja det gäller oss alla att va fokuserad på det vi är och det vi skall göra. För oss finns det många behov i Isaan och i Laos som vill ”styra”. Men gång på gång påminns vi om att inte tappa FOKUS.

Tack Gud för din personlig styrka och kraft, som du har för var och en av oss.


Då och då går jag in på Youtube och lyssnar på en god predikan. Den här var en god predikan  https://www.youtube.com/watch?v=DXx_8Il5SFk och styrkte mig innifrån. Ingvar