05 mars 2018

www = Woow What a Week.

Denna måndag morgon ....... ser vi tillbaka på en fantastisk vecka. Gläds över allt som hänt. För alla Gudsmöten och alla människomöten. Jag förespråkar tydligt 3 delarna och alla 3 behövs:
..... i rätt proportioner och i rätt tid. Vi har alla olika gåvor som vi skall förvalta, under olika årstider. Men under alla årstiderna är det Guds vilja att vi skall ”....bära frukt varje månad. Även om  jag jobbar på ett kontor. Även under en kall vinterdag eller en het sommardag. Det är lätt att då krypa in i en god skön rumstemperatur och hoppas folk kommer in till oss. 

Denna vecka har vi haft en bra balans mellan folk kommer in och vi går ut.

Men vi ser också tuffa saker hända. Vi skulle båda igår eftermiddag tala på en gudstjänst här i stan som pågått i bara 10 månader. Men … sad face…. den blev inställd igår. I pionjärarbete kan tuffa och sorgliga saker hända. Antingen inspirerar oss tuffa saker 
  • att ge upp 
  • eller att satsa även mer
Trots detta har vi haft en underbar vecka. Tack alla som berikade den, speciellt underbara besökare, underbara medarbetare och underbara förebedjare och underhållare. Tack kära ni alla för en en mycket god w.w.w. Tack för en välsignad retreat tor-fre-lör. Ingvar(Fred)