11 januari 2020

Lokalen är för liten - Kyrkan flyttar - nya utmaningar

                                                    
                                     

Lokalen på 'The Community (Training) Centre'  här i Ubon har blivit för trång. Efter flera månaders bön och sökande har nu församlingen Streams of Grace (13 månader gammal) tagit ett spännande steg att hyra en lokal. Detta är en bättre central plats med utvecklingsmöjligheter. Nu 3 veckor skall den renoveras och sedan …. kan vi börja ha församlingens samlingar här och ett efterlängtat Ubon Music Cafe. 
Många ungdomar i 13-15 årsåldern lever i riskzonen att frestas sluta skolan, ta billiga droger och stänga inne sig. Därför behövs en trygg plats där ungdomar kan plugga, ha en enkel fika med en mogen mentor och lära sig spela instrument.  

                                   
                                      
                                      
Efter att vi i torsdags signerat att hyra detta hus gick vi till ett närbeläget Cafe och pratade med Cafe ägarna. Vi sa att Kyrkan: Streams of Grace skall flytta till grannskapet 1 februari. Oj, sa en av ägarna: "Jag har funderat på att bli Kristen". Då tog Rose och Jeet tillfället att berätta för henne om det kristna livet.

Spännande, en stads-pionjär-församling mitt i samhället. Tacksam om du kan stå med i bön och om du kan va med och ge ekonomisk starta-upp-stöd. Mycket Välkommen. Nu behöver lokalerna inredas.

Samtidigt i och med detta får Child Safe bättre svängrum att utvecklas i The Community (Traning) Centre.

Klicka här så kan du se Child Safe nya hemsida på Engelska och Thai. Den är inte helt klar. 

Va med 2020 i kreativt Pionjärarbete. Ha en bra helg.