11 juli 2008

Sverige >> Thailand. Thailand >> Sverige.

Att bli utsänd från Sverige som missionär och sedan se nationella åka till Sverige för att välsigna Sverige, det är med det mest uppmuntrande man kan vara med om.

I april & maj var Pastorsparet Kamhaeng & Aeow Temprasiri från Songkhla i Sverige. Idag har vi bett för Pastor Sidney, hans fru Joy och deras pojkar Toronto (13) och Michael (11) inför deras besök till Tyskland, Sverige 2-9 augusti och Finland.

Sidney är en andefylld förkunnare,driver en Bibelskola i Norra Thailand , äger bokförlaget: River Publications, är engagerad i Nationella förbönsrörelser och inspiratör i andlig tillväxt på många platser i Thailand, bland annat i Omkoi, 3 timmars väg från Chiang Mai. Han är verkligen en "heltänd" nationell "tongivare", inte minst bland ungdom. Se: www.kingdomgenerations.org

Joy är ansvarig för ett nätverk som förenar förbönssatsningar i Thailand. Deras tjänst är gränsöverskridande in i alla möjliga samfund och sammanhang. De är i Sverige:
2/8 Lördag till Arlanda.
3/8 Söndag Kvarnsveden Kvarnforskyrkan
4/8 Måndag resdag
5/8 Tisdag Klädesholmen
6/8 Onsdag Uddevalla
7/8 Torsdag Uddevalla Fristaden Förs. läger
8/8 Fredag Torp utanför Kumla: Frizon
9/8 Lördag till Finland

Sidney och Joy är "tända" bärare av Guds eld, på ett mycket fint och ödmjukt sätt. Vi tror många i Sverige kommer att bli välsignade genom dem i Kvarnsveden, Uddevalla och på Frizon 2-9 Aug. Ingvar & Anna