20 oktober 2011

Framåt bland människor och djur

Anna har idag åkt till en 3 dagars Thai ungdoms konferens, 3 timmars väg utanför Chiang Mai. Hon ringde just och berättade att många ungdomar kom i kväll, som var den första. Och de haft ett bra möte.

Jag har i kväll bett, funderat och skrivit på bästa framsteg på ett projekt. Det finns vägar framåt, men en del måste så att säga födas fram.

Vägar framåt i missionsarbetet finns på många nivåer. Kolla http://www.efk.se/ Detta är EFKs hemsida som fått ett fint ansiktslyft. Och längst ner finns en länk till flera bloggar, också vår. Välkommen in, ni som läser denna blogg via http://www.efk.se/

En ny internationell blogg är: http://www.efkbloggutland.com/ Gränslösa reflektioner: En blogg om Evangeliska Frikyrkans arbete. Det kommer nog mycket intressant upp på den från hela EFKs arbete, den kommande tiden.

De sista 3-4 dagarna har Noah, vår lilla fina Labrador hundvalp som vi haft i 8 dagar, inte mått bra. Trots behandlig blev han inte bättre och i eftermiddag, innan Anna skulle åka, dog han av en allvarlig magblödning. Varför vet vi inte. Våra barn och barnbarn sörjer med oss. Fortfarande förstår vi inte varför? Men samtidigt är vi glada är Gud är mycket större än vad vi människor kan förstå. Och det finns vägar framåt även i tåredalen. Tack Jesus. Ingvar.