22 augusti 2012

Living Water + Tree of Life x 3 dagar= sant ;-)

När vi ropade till Gud om hjälp för ca 9 år sedan, mitt i ett växande lokalt förböns-själavård team i den lokala församlingen stötte vi på organisationen Living Water, som blev ett väldigt konkret bönesvar för oss.
Vi hade så många runt omkring oss som hade fått utstå hemska övergrepp och vi stod ansikte mot ansikte med en realitet runt i kring, vi knappt trodde var sant. Living Waters tränade vårt team stöttade uppmuntrade när vi körde våra pilotgrupper också senare deras både längre program på 25 veckor och det kortare på 8 veckor.
Många har genom de programmen upptäckt att Gud älskar att läka och upprätta det som är brutet eller svagt. Han ger hopp till de hopplösa och härlig frihet till dem som sitter bundna i sin skam. Korset och Jesu fullbordade verk är fokuset. En del ville tjäna vidare med Tree of Life och hjälpa andra,  andra är idag levande vittnesbörd i sina församlingar och i samhället.
I 2 dagar jobbar vi tillsammans Living Water och Tree of Life, i utkanten av stan.
Sedan på fredag inbjuder vi före detta deltagare i Living Waters olika program  till en kväll med uppmuntran och gemenskap.