19 juni 2019

Bönesvar

Igår på Sverige Bönen i Skärhamn läste vi Psalm 34. Fantastisk uppmuntrande.

Ofta får vi Guds Barn bönesvar, men tyvärr ser vi det ofta inte som ett Guds handlande, utan något som bara händer, av sig själv. "Gud vi ber vi skall se dina händers verk".  

För 2 år sedan insåg vi att taket på Tunnelvägen 1 var slut. Men…… hur kan det bytas? Detta är verkligen inget litet gå-och-plocka-jobb.

Vi började be. Gud hjälp oss. I fjol hände inget, men i år….. kom det "änglar" från Skärhamn, Klädesholmen och Bleket och 15 personer från Mantorp.

Efter regnet på torsdagen i förra veckan plockade vi ner de gamla tegelpannorna från taket. Hela fredagen och lördagen jobbade 15 personer från Mantorp med att laga mat, måla och ”springa” på taket. Helt underbart. På lördag kväll var nästan allt klart. David och Bo tog oss alla till Åstol på fika. I går la jag och Benjamin på de sista takplattorna. Och i dag (tisdag morgon) regnar det. 
Ja, vi fick många underbara bönesvar. 
Tack kära ni alla som ställde upp.

Konferens-sommar 2019 börjar nu denna midsommarvecka med många underbara Guds-möten. Ja Anna och jag skulle gärna va med på dem all, men det hinner vi inte. Bra att man kan delta via webben.

Pionjär Mission…. är mer aktuellt än någonsin. Alla församlingar vi möter pulserar med Jesus-hjärtat för pionjärmission.

Bli aktiva i pionjär-samarbeta med Sida-vid-Sida, Streams of Grace Church i Ubon och CHILD SAFE. Folk i Ubon-Pakse söker den Levande Guden. TACK kära ni som redan är med.


Ha en välsignad Midsommarvecka. Ingvar