17 mars 2023

Kreativity


Att satsa med det man har i sin hand.... kan vara tufft. Många vågar inte tro att det man har .... kommer att funka. Man tror att allt vad andra har funkar bättre.

Nu har vi sommar lov här i Isaan och många barn ... har det jobbigt hemma. Man kommer gärna till kyrkan för att få lite frid.

Vi har ett Ubon Music Cafe där barn och tonåringar kommer in speciellt på lördag eftermiddag för att spela olika instrument. Men även andra dagar kommer nu barn/tonåringar in.

I anslutning till Ubon Music Cafe ligger också ett bageri. Detta bageri är inte till för att tjäna pengar utan att uppmuntra de som har gåvan att baka att bli kreativa och gå ut i samhället och tjäna pengar. Igår hade vi en träningsklass.

Bageriet kommer nu också att gå till ungdomsfängelse för att ge speciellt flickorna där träning och ..... kontakt. Det påstås att de som kommer ut ur fängelser till största delen går tillbaka till de kriminella gängen .... för de känner sig inte välkomna bland "vanliga" medborgare. Målet är att de till 100% skall känna sig välkomna in till oss.