06 februari 2024

Att komma till Isaan och Laos ger......

... hopp och inspiration till de som bor och lever här. Isaan och Laos har varit och är ett utflyttningsområde. Inkomsterna är små så 1 eller 2 i familjen flyttar till annan ort för att tjäna mer pengar. Många möter nya partners på den nya platsen och ... familjer splittras. Och... det är barnen och tonåringarna som lider mest.  

Därför när vi och andra kommer hit ... blir det en källa till uppmuntran och hopp. Då upplever många: "Vi är inte bortglömda av Gud och människor".  

Vi gläds att ha haft Anders Mårtensson och Lennart Lindstedt från Barnmissionen här i Ubon 6 dagar. Anders hade en MC olycka för 3 år sedan, men han ger inte upp. Han är en välsignelse för många att inte ge upp pga svårigheter.




 

Vi människor är aktiva hela livet både med vårt varande och vårt görande. Vi är aldrig diskvaliciderade från dessa 2, även om samhället alltid försöker diska vissa grupper.   
          
                                   

Vi kan ta emot och ge vidare Guds agape-kärlek och nåd hela livet. 

Att ha en församling för "Färdiga" människor är lättare än att vi öppnar upp för trasiga människor. Men vi är ju alla lika stora syndare och vi alla är i samma båt. 

Bengt Sjöberg skrev en sanning på sin fb:            Bli förnyad ..... in din In-Service-Training.  

Click here .... be a pioneer and you will bless many.

Många tacksamma hälsningar från Ingvar (Fred) with team