15 februari 2022

".... om detta liv".


Vi tackar Gud för öppna dörrar och en vind över Ubon. Ett tilltal är: 

 "...låt folket få höra hela budskapet om detta liv (=livet i Jesus)" Apg 5:20 De goda nyheterna behövs nu mer än någonsin.   

Jag vill framföra vad Anna hälsade till oss i lördags när vi hade Child Safe årsmöte, Sida-vid Sidas årsmöte och Missionsmöte i Betel Klädesholmen på kvällen. 

220211 hälsning från Anna:

Den andliga utvecklingen är väldigt spännande i församlingen. Vi ser något hända som vi inte har sett på någon annan plats tidigare.

Det Paulus talar om i Ef 4:15-16 att det sker en sammanfogning genom kärlek, stöd och kraft av lemmarna som gör att hela kroppen växer till ….. (läs gärna avsnittet i ordet). Inte bara uppifrån och ner men på bredden.

Det har tagit 3 år av nåd  och sanning, upprättelse och förtroendebyggande i församlingen som nu bär rik frukt.

Kanske är det i en tid som denna…. Kanske är det detta vi kommer att se globalt.

Vi växer. Och vi utmanas av både nyföddas liv och en del förlorade söner som återvänt med mycket i bagaget. Men det finns liv och kärlek i ’kroppen’ och vi tjänar tillsammans.

Anna

Gud är god och vi ser så mycket hända just nu. Våra nationella syskon växer och ...... vi utökar nu i Ubon våra lokalerna för Kyrkan, Ubon Music Cafe och Bakeriet. 

Mission är i högsta grad aktuellt. Människor växer i sin tro och 3 viktiga delar växer. 

Tacka Gud med oss för en andlig vind som nu blåser fram. Människor söker livet. Önskar dig en uppfriskande andlig vind .... rakt i din vardag.  

Ingvar (Fred)