27 juni 2024

Brinnande hjärtan ....tillsammans med de brinnande nationella.

Idag åker Anna till Ubon. Jag åker 31 Juli. Vi gläds över vårt hemmaår 2023-2024. Tack alla kära pionjär-missions-vänner att vi fått pulsera med er i Kyrkan-med-dess-Mission från hemma-horisontens perspektiv Vi är tacksamma för gemenskap och uppmuntran tillsammans med er alla i församlingar och hemmen i Sverige. Orden i Rom 1:11-12 gäller: ".... tillsammans har vi hämtat uppmuntran ur vår gemensamma tro...".

Gott att "... Guds nådegåva flammar upp igen.... Gud har inte gett oss modlöshetens ande, utan kraftens, kärlekens och självbehärskningens Ande." 

Vi alla behöver dessa dagar ha brinnande hjärtan. Jag var på Nyhem förra veckan och det var mycket bra. Teamat var:


Tillsammans med varandra och med Jesus så: "Vem kan göra er något ont om ni brinner för det goda?" 1 Petr 3:13

Vi hade i söndags en underbar gudstjänst i Betel på Klädesholmen. Under gudstjänsten fick Linda Östman en välsignad dikt som hon frimodigt delade med sig.

Nu bygger vi vidare på pionjärarbetet i Ubon-Pakse. Följ oss. Tacksamma för förbön och stöd för utbyggnaden av en större öppen plats mitt i samhället. Tack ni som är med. Mer material och utrustning behövs för att allt skall fungera. Tack ..... ni som kan kommer med! 

Vi är tacksamma för samarbetet med i ett kreativt och växande arbete för att hjälpa ungdomar att utvecklas även de som sitter i ungdomsfängelset (under 18 år) i Ubon. En man som själv suttit många år i fängelse brinner för att hjälpa de som nu sitter där ... och ger dem råd hur man skall komma tillbaka in i samhället. Bakning, musik och samtal ..... är de vanligaste aktiviteterna vi har med dem i fängelset.

Önskar er alla en underbar sommar. 
Ingvar & Anna